Огромен интерес в Стара Загора

Залата на Регионалната библиотека „Захари Княжески“ в Стара Загора се оказа тясна за участниците в дискусията „Консервативно и/или либерално“ на Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Първан Симеонов. Тримата гостуваха в града по покана на Дискисионния клуб за консервативни дебати.

Форумът събра стотици представители на бизнеса, на културните среди, на гражданското общество и медиите. Дойдоха представители на абсолютно всички политически сектори в Стара Загора. Преди събитието радио и телевизия Стара Загора направиха нарочни предавания.

Станимир Стоянов и Красимир Червилов от консервативния клуб успяха да създадат дискусия в залата, а и между самите участници. Според Андрей Райчев западните общества се намират на прага на нова епоха, докато Кънчо Стойчев акцентира върху упадъка. В ролята на дискутант се оказа, че влиза Първан Симеонов.

Форматът се оказа първо по рода си продължение на живо на телевизионното предаване в „7/8 ТВ“ „Кръг квадрат“. За една година съществуване предаването успя да се утвърди като алтернативен интелектуален канал и събира все повече публика.

Интервю с Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Първан Симеонов по темата за БНР Стара Загора.

Още снимки от събитието:


Не пропускайте

От Мрежата