Институтът „Иван Хаджийски“ с благодарствена грамота от Националния младежки форум

 

Изследователката Яница Петкова прие благодарствена грамота, връчена на Института по социология „Иван Хаджийски“, за принос в развитието на Националния младежки форум. Поводът беше 13-та годишнина от учредяването на организацията.

Тържествената церемония бе в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Освен на института „Иван Хаджийски“, благодарствени грамоти бяха връчени на редица личности и организации, с които Националният младежки форум си е взаимодействал активно в годините.

Институтът „Иван Хаджийски“ постепенно се утвърди като водещ център за изследване на младежта в България. Доброто взаимодействие с Националния младежки форум пък произведе редица проучвания, семинари и анализи от ключово значение за разбирането на ценностите, интересите и нагласите на младите днес. Сред изследваните он Института проблеми са стесняващото се гражданско пространство и младежките организации, проблемите и перспективите пред младежката политика в страната, младежкото лидерство и много други.

 


Не пропускайте

От Мрежата